jmenovky - ÚVOD

Výroba jmenovek na oděv s vlastním logem a možností vlastní barvy a tvaru.

Označení jmenovkou viditelně uchycenou na oděv, poskytuje jasnou identifikaci personálu případně pracovní pozici, při osobním kontaktu s Vaším zákazníkem.

Oděvní jmenovky zpracováváme kovové, plastové i dřevěné s jednobarevným nebo plnobarevným značením. Široký záběr naší technologie a materiálového vybavení umožňuje zpracování oděvní jmenovky vždy dle konkrétního požadavku.

K samotnému uchycení jmenovky nabízíme nejpraktičtější uchycení magnetem, který je maximálně šetrný k oděvu, ale také uchycení špendlíkem nebo kombinací špendlíku a klipsu.

Případné následné dodělávky oděvních jmenovek, jak s pevným značením nebo možností výměny jména do 6 měsíců po předešlé realizaci, poskytována zvýhodněná cena. U pravidelných a stálých zakázek nabízíme širší program cenových a časových výhod.

Neměnné značení

Neumožňuje výměnu jména, ovšem nabízí nejširší možnosti zpracování. Můžete tak mít jmenovky stříbrné, zlaté nebo v barvě firmy či produktu. Stejně tak můžete využít našich standardizovaných rozměrů nebo mít vlastní velikost či tvar jmenovky vycházející z loga nebo produktu.

Nejpopulárnějším řešením s ideálním poměrem ceny je specializovaná bílá jmenovka rozměru 55 × 25 mm s lesklou čelní stranou umožňující plnobarevný oděru-vzdorný tisk s jemnou kresbou o rozlišení a magnetickým uchycením.

Oděvní jmenovky umožňující výměnu jména.

V provozech se zvýšenou obměnou personálu je vhodné použití jmenovek umožňující výměnu jména. Tuto formu nabízíme v provedení kovové (duralové) jmenovky, která je v horní čísti značena logem, přičemž spodní část je určena k vsunutí vytištěného papírku se jménem. K uchycení slouží průhledná plastová krytka bránící vyklouznutí jména.

K dispozici nabízíme ve stříbrném nebo zlatém provedení. Profil jmenovky je vždy vysoký 3 cm (1,7 cm horní část pro logo, viditelný prostor výměnného značení je vysoký 1 cm), délka je volitelná v rozsahu od 5 cm do 7,5 cm. Nejužívanější je šířka 6 cm.

Možnosti objednávky

Pro množství do 10 kusů, doporučujeme využít online objednávku. Při samostatné objednávce můžete využít online editor s možností vložit vlastní logo pro jmenovky poskytující výměnu jména nebo plné možnosti včetně podtisku texturou u neměnných jmenovek se snadnou možností zapsat odlišné jméno případně funkci na každý kus. Vlastní samostatnou objednávkou tak získáte základní cenu oděvní jmenovky bez nutnosti úhrady grafických a produkčních prací.

Online objednávka nabízí okamžitou kalkulaci dle zvolených parametrů, včetně množstevní slevy.

online objednávka

Pokud nejste příznivcem online prostředí, nemáte jistotu v kvalitě podkladů, které si přejete na oděvní jmenovku umístit nebo si z jiného důvodu přejete využít profesionálního zpracování podkladů, využijte našeho produkčního zpracování, při kterém se Vám budeme plně věnovat. Cena těchto služeb se u běžné realizace pohybuje v částce 450-600 Kč bez DPH.




Pro vícekusové zpracování nabízíme produkční zpracování zahrnující naše zkušenosti a doporučení pro realizaci s profesionálním zpracováním grafických podkladů pro výrobu a náhledem ke schválení před výrobou. Využití našich produkčních a grafických služeb před výrobou je zárukou maximálního efektu a kvality realizace. Produkčně zpracované oděvní jmenovky nabízí širokou škálu barevných materiálů, včetně zlatého a stříbrného povrchu. Speciálních řešení jako je značení pálením do dřeva, vlastní velikosti nebo tvary a mnoho dalších. Pro kalkulaci Vašeho požadavku nás kontaktujte.

 

Telefon
+420 725 438 777

+420 271 962 325
+420 271 962 328


E-mail
web-kontakt (zavináč) qp.cz
Adresa
Lávová 1605/7, 104 00 Uhříněves

Osobní vyzvednutí objednávky:
Po - Čt: 9:00 - 15:00
a v den před pracovním volnem 9:00 - 13:00
Mimo uvedenou dobu pouze na základě domluvy předem.
Příjem objednávek v pracovní dny 8:30 - 16:30
Provozovatel
qp.cz, s.r.o.

IČ: 25757857
DIČ: CZ25757857 (plátce DPH)
datová schránka: 2ttvwbz